Glasfibertanke

DTMH udbyder glasfibertanke og meget andet inden for maskiner og udstyr. Vi har et udvalg af glasfibertanke, som du er velkommen til at se nærmere på. Kontakt os på telefon 30 333 666 eller på mail thomas@dthm.dk. Hvis vi ikke har den glasfibertank du søger, er det med stor sandsynlighed, at vi kan skaffe den hjem!

Glasfibertanke kan bruges i mange sammenhænge. De bliver ofte brugt i landbruget, på kemiske fabrikker og andre fabrikker, hvor mindre afsmitninger fra tanksiden og ud i produktet, ikke er et problem.

Glasfibertanke skal som regel designes efter vægtfylden på produktet. Ud fra produktets aggressivitet, kan den monteres med forskellige linere på indersiden, der kan være resistente overfor forskellige aggressive væsker og kemikalier.

 

Information om Danish Trading Maskinhandel

 

Danish Trading Maskinhandel blev grundlagt i 2010 og handler med maskiner, tanke, produktionsanlæg og fabrikker. Oprindeligt var idéen at handle med olie og olieaffald, men en omstrukturering betød, at vi ændrede profil.

Mere specifikt opkøber, renoverer og videresælger vi alt inden for tanke, procesudstyr, fylde-/pakkemaskiner, transportudstyr og rustfrit udstyr til levnedsmiddelindustrien og den kemiske industri.

Desuden tilbyder vi at rydde op i gamle lagre af maskiner og tanke, og gør naturligvis rent efter os.